Senaste nytt

den 26 november 2020

Driftstörning/prestandaproblem

Vissa kunder upplever programmet långsamt ibland. Vi håller på analysera och kommer åtgärda dessa problem så snart vi kan! Vi arbetar enligt denna plan:
1) vi analyserar den hårt belastade servern för att hitta något generellt att skruva på, eller något specifikt att optimera.
2) Vi kommer justera utifrån nuvarande belastning (lastbalansering) mellan våra servrar.
3) Vi har nya servrar på väg in i vår plattform, för ytterligare lastbalansering.
4) Parallellt utvecklar vi en helt ny plattform

Tidshorisont:
1) Pågår
2) Under nästa vecka
3) dec/jan
4) Inom 3 år

/Samuel Sundström, chef DeDU Utveckling
010-722 67 80
den 21 september 2020

Dibber väljer DeDU!

Dibber är en del av koncernen Läringsverkstaedet som är Norges största privata förskoleföretag som nu etablerat sig i Sverige. De startar och driver förskolor i Sverige, Norge, Riga och Dubai och väljer nu DeDU som systemstöd för förvaltningen av deras lokaler. Välkomna Dibber!

För mer information kontakta Daniella Rosengrip, 010-722 51 73
den 16 september 2020

Rodamco väljer DeDU!

Rodamco Sverige AB ingår i en koncern med 34 bolag, där moderbolaget är Rodamco Northern Europe AB. Bolaget fokuserar på investeringar i kommersiella fastigheter. Rodamco är en global utvecklare och operatör av flaggskeppsdestinationer, varav 86% i detaljhandeln. Rodamco Sverige AB väljer nu DeDU som systemstöd för deras fastighetsdrift i Nacka Forum, Solna C, Täby C och i Westfield Mall of Scandinavia. Välkomna, Rodamco! För mer information kontakta Daniella Rosengrip, 010-722 51 73