Förenklad administration av elektroniska nycklar i passagesystem

Nyhetsbrev

I vårt senaste nyhetsbrev kan ni bland annat läsa om ny funktion för loggning, nya rapporter och om en ny kund.
Vill ni prenumerera på våra nyhetsbrev? Skicka i så fall ett mail till passad@wspgroup.se.

Läs nyhetsbrev

PASSAD

PASSAD ger dig möjligheten att nyttja konkurrensens fördelar men ändå administrera elektroniska nycklar och behörigheter med enkelhet. Konkurrens mellan systemleverantörer leder till rätt produkter till rätt pris.

PASSAD är ett system utvecklat av WSP där man via ett enkelt användargränssnitt administrerar passagekontrollsystemens elektroniska nycklar. PASSAD kan administrera flertalet parallella system från olika leverantörer.

Enkel administration

I PASSAD ser användaren bara information som är relevant för arbetsuppgiften, och kan enbart genomföra ändringar och inmatningar som krävs för den dagliga administrationen. Därmed sjunker utbildningsbehovet och risken för mänskliga fel.

Information på ett ställe

PASSAD hämtar information i fastighetssystemet och sköter synkronisering mellan olika passagekontrollsystem. Inmatning av uppgifter sker bara en gång oavsett antal system.

Synkronisering med porttelefoner

Se till att rätt namn och anknytning/telefonnummer alltid finns i fastigheternas porttelefoner. PASSAD synkroniserar informationen i fastighetssystemet med displayer i porttelefoner och porttelefonsystemets nummerregister. Inmatningen sker på ett ställe, och porttelefonen uppdateras automatiskt – exempelvis i samband med att en ny hyresgäst flyttar in.

Informationstavlor

Systemet kan även hantera era elektroniska informationstavlor. PASSAD uppdaterar informationen om hyresgäster och lägenhetsnummer automatiskt från fastighetssystemet. Annan information som ska publiceras på informationstavlorna kan också läggas in via PASSAD.

Bokningsplattform

I PASSAD finns en oberoende bokningsplattform som tillval. Bokningsplattformen kommunicerar, liksom övriga PASSAD , med system från flera leverantörer men ger ett anpassningsbart och leverantörsoberoende grafiskt gränssnitt. Gränssnittet är en webbsida som till exempel kan anpassas grafiskt till er portal för era hyresgäster. Plattformen har stöd för att lägga till flera språk.

Hantera nyckellån

PASSAD har en modul för att på ett effektivt sätt hantera nyckellån. Varje nyckelknippa förses med en tagg som identifierar nyckelknippan vid utlån och återlämning. Man kan även lägga på behörigheter på taggen för att komma åt olika utrymmen. Begränsningar på vilka företag och personer som får låna nycklar och under vilka tider kan enkelt sättas upp i PASSAD.

Integrerade system

Följande system kan i nuläget integreras med PASSAD:

Integrerade passagesystem

 • ASSA / Aptus
 • ASSA / ARX
 • RCO
 • QT Systems
 • Esmikko
 • Niscaya Securimaster
 • SALTO
 • Tidomat
 • Din box
 • B.R.A Security nyckelskåp
 • Aptus Styra

Integrerade ekonomisystem

 • Xpand (Incit)
 • Husar (Momentum)
 • Vitec Nova
 • Agda

WSP

WSP erbjuder allt från utredningar och analyser, mätningar och projektering till planering och ledning av projekt. Små som stora uppdrag, enkla och komplexa, korta och långa – gemensam är vår vilja att hitta optimala hållbara lösningar.

Multidisciplinära specialister

WSP arbetar med de flesta delar av svenskt näringsliv, vi är verksamma inom en rad olika branscher och sektorer. WSP har många olika sidor. Vi är multidisciplinära och specialister. Vi finns i många olika länder.

Sannolikt är vi idag den av de multidisciplinära analys- och teknikkonsulterna som har den mest vidsträckta geografiska täckningen. Vi har medarbetare med olika utbildningar och breda erfarenheter. Vi tror att de bästa kundlösningarna kommer ur mångfald.

"Outstanding"

Lösningar där kunskap och erfarenheter från olika människor i skilda geografier kompletterar varandra och knyts samman av en gemensam vision och värderingar. Det är vår samverkan som skapar kundnytta och som är förutsättningen för vår vision om att vara "outstanding".

Läs mer om WSP på wspgroup.se

KUNDER

Följande kunder använder idag PASSAD för att administrera passage och hantera nyckelutlåning.

Gavlegårdarna AB

Skellefteå Kraft AB

Kopparstaden AB

Lulebo AB

Mimer AB

Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan för att snabbt och enkelt komma i kontakt med oss.


* = Obligatoriska fält